VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Backpacking Europa

Finn frem sekken og bli med å utforske din egen verdensdel.
Å reise er spennende. Det kan være både fantastisk og utfordrende å oppleve nye steder, andre kulturer og møte forskjellige typer mennesker. Linjeturene har tidligere år gått til landene ved Middelhavet.
Du får besøke mange land i Europa, lære om historie og kultur. Du er med å planlegge reiserute – overnatting og hva vi kan se i de forskjellige byene der vi er guider.~ Benjamin

På høsten drar vi sammen med hele skolen til Torrevieja i Spania.. Der blir det dagsutflukter og mange ulike aktiviteter. Mens vi har «basecamp» i Torrevieja bruker vi et par dager på å reise og utforske Madrid.
På vårturen backpacker vi oss langs Middelhavets kyster i 12-14 dager og besøker flere interessante byer. Tidligere år har vi reist til Spania, Frankrike, Monaco, Kroatia, Malta, Italia, Albania, Hellas og Tyrkia. Vi har også en kort tur på 4-5 dager i Norden
Hvilke land og byer vi skal besøke er en del av planleggingen vi gjør sammen.
Å reise er en lærerik prosess der vi må vise hensyn til lokal kultur, ta miljøbevisste valg og tenke kostnads-besparende. Derfor bor vi billig og reiser mye med tog/buss – en unik måte å se Europa på.
Ukene på skolen deles mellom klasserom og aktiviteter.
Aktivitetene kan være ”Speedbackpacking” på Østlandet. Vår egen historie dekkes med ukentlige utflukter. 
Når vi ikke planlegger turer er vi mye ute på andre aktiviteter. Det kan være fotturer, klatring, kano, kajakk, overnatting ute, is fisking, sykkelturer ol.
Foto og hvordan vi skal ta bedre reisebilder er også en sentral del av linjen.
Dersom du lurer på noe mer, er det bare å ta kontakt med linjeansvarlig Lorentz Colberg på lorentz@jeloy.fhs.noeller telefon 90183128.

Lærere

Lorentz Colberg

Lorentz Colberg

LÆRER

Mannen fra Ås

Noe av det som venter deg..

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern