VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Coaching fotball - USA

Coaching Fotball - USA er en ny linje som sammen med Modern Coach har utvikklet et trenerkurs. Kurset bygger på den Spanske trenermetodologien og er utvalgte deler av spansk nivå 1 (Uefa B). Kurset vill bli holdt på engelsk.«Modern Coach focuses on the intricacies of soccer helping both players and coaches to reach their full Potential»  
På Coaching Fotball - USA har vi mye praksis, og du får god trening i å sette opp gode treningsprogram samtidig som du også får spilt mye fotball og utviklet ferdigheter og smartness der.
Jeløy folkehøyskole samarbeider med RC Celta USA, som er La Liga klubben RC Celta de Vigo sitt amerikanske akademi. Vi reiser dit og er en del av akademiet på våren. Målet med linja er først og fremst å tilby et godt år, samtidig som du skal vokse på og utenfor banen. Du vil få en tydelig grunnforståelse på hvorfor vi gjør ulike øvelser. Samtidig bygger du opp ett bedre ”fotballhode” gjennom øvelser med mange valg. Målet er att vi skal utvikle smartere fotballspillere.
Ønsker du å utvikle din fotballforståelse og lære om kampanalyse, samtidig som du møter mange likesinnede og reiser på flere fotballrelaterte reiser? Da er dette linja for deg!

Skolen har egen kunstgressbane (7-er bane), ballbinge, beachvolleyball- og frisebeegolfbane.
Innendørsaktiviteter foregår i skolens gymsal.

I løpet av året spiller vi også fotballkamper mot andre folkehøyskoler og deltar på enkelte cuper. Vi har en studietur til Spania og pleier å reise på en ekstra supportertur til europeisk toppfotball.

I mars reiser vi på linjetur til Philadelphia og New York.

Sammen med de andre linjene flytter vi skolen til Spania i en av høstukene. Da får vi en litt lengre sommer, mens vi har linjeaktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og spennende aktiviteter står i fokus.

Daniel Baronowsky er ansvarlig for denne linjen. Han har ett spansk trenerkurs (level 1).  
Kontakt han gjerne:   daniel@jeloy.fhs.no eller 980 94 763.

Noe av det som venter deg...

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern