VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Coaching fotball - USA

Drømmer du om å bli fotballtrener? Ønsker du å videreutvikle din fotballforståelse, lære kampanalyse og spille mye fotball? Vil du møte andre fotballinteresserte og reise på flere fotballrelaterte reiser? Da er «Coaching fotball – USA» linjen for deg!

«Coaching Fotball – USA» er en linje for deg som elsker å spille fotball og drømmer om å bli fotballtrener. På «Coaching fotball – USA» lærer du å sette opp gode treningsprogram, samtidig som du spiller mye fotball, utvikler ferdighetene dine og lærer å ta gode valg på fotballbanen. Du får en tydelig forståelse av hvorfor vi gjør ulike øvelser og bygger opp et bedre «fotballhode» gjennom øvelser med mange valg. Målet er å utvikle smartere og bedre fotballspillere, både på og utenfor banen.

I løpet av året spiller vi også fotballkamper mot andre folkehøyskoler og deltar på flere cuper, sammen med linjen «Fotball og ballspill».

Jeløy folkehøyskole har egen kunstgressbane (7-er bane), ballbinge, beachvolleyball- og frisebeegolfbane. Innendørsaktiviteter foregår i skolens gymsal.

Deltar på trenerkurs
I tillegg til å spille mye fotball, deltar du på et trenerkurs i regi av Modern Coach, som bygger på spansk trenermetodologi. Kurset består av utvalgte deler av spansk trenerkurs nivå 1 (UEFA B), og blir holdt på engelsk.

«Modern Coach focuses on the intricacies of soccer helping both players and coaches to reach their full potential.»  – Modern Coach

Reiser til USA, Spania og på supportertur
Jeløy folkehøyskole samarbeider med RC Celta USA, som er La Liga klubben RC Celta de Vigo sitt amerikanske akademi. På våren reiser vi på tur til Philadelphia og New York, og trener på det amerikanske akademiet.  

I tillegg reiser vi på en supportertur for å se europeisk toppfotball. Tidligere har vi blant annet sett:

Borussia Dortmund – Hertha Berlin
Real Betis – Real Madrid
Barcelona – Rayo Vallecano
Getafe CF – Rayo Vallecano
Athletico Madrid – Galatasaray SK
Manchester City – PSG
Crystal Palace – Newcastle
PSG – Barcelona
PSG – Saint-Étienne
West Ham – Liverpool
New York Rangers - Pittsburgh
Philadelphia Union - Seattle
Sammen med de andre linjene flytter vi skolen til Spania i en av høstukene. Her kan vi nyte varmen og gjøre ulike aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og spennende aktiviteter står i fokus denne uken.

En linje for deg som drømmer om å bli fotballtrener
Ønsker du å spille mye fotball og samtidig lære hvordan du kan lære bort fotball til andre, er «Coaching fotball – USA» linjen for deg. Her lærer du å bli en smartere fotballspiller, ta de gode valgene og får samtidig et trenerkurs du kan bygge videre på senere. 

Linjeansvarlig for «Coaching Fotball – USA» er Daniel Baronowsky. Han har ett spansk trenerkurs (level 1).  
Spørsmål om linjen? Ta kontakt på daniel@jeloy.fhs.no eller 980 94 763.

Noe av det som venter deg...

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern