VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 25.august 2018!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Experience Worship & Gospel USA

Er du interessert i et år med fellesskap og musikkglede? På linjen Experience Worship & Gospel fordyper vi oss i lovsang og gospel. Vi har konserter, låtskriving, studioprosjekt, individuell opplæring på den enkeltes instrument, gehørtrening og praktisk rettet musikkteori. I tillegg har vi lederutvikling.

Vårturen går til USA der vi skal besøke afroamerikanske kirker og oppleve gospel og lovsang levert rett fra hjertet. Musikal og andre konserter får vi også med oss. I tillegg har vi en felles høsttur til Spania med hele skolen der musikk blir en av flere aktiviteter.

I løpet av året fordyper vi oss i følgende områder: ?
Vokal: Vi jobber med stemmen på ulike måter. Som solist, korist, korsanger, med intonasjon og improvisasjon, formidling og konserttrening.

Lovsang og gospel:Vi deltar på ulike seminarer med eksterne sangere, musikere og låtskrivere som deler av sine erfaringer. Vi samarbeider med låtskriver og forkynner Emma Pears fra Hillsong i London. Sang som et uttrykk for tro og formidling vil stå sentralt i alt vi gjør. Vi vil hjelpe deg til å utvikle dine gaver slik at du blir tryggere og mer bevisst på hvorfor og hvordan.

Piano/hovedinstrument: Så langt det er mulig prøver vi å skaffe lærer på ditt instrument. Det vi allerede kan tilby er dyktige lærere i piano, vokal, gitarer og brassinstrumenter.

Samspill/band:Sammen kan vi utveksle ideer og skape mye god musikk. Det å spille sammen gir en trygghetsfølelse hvor kreativiteten kan blomstre. Låtskriving kommer inn som en viktig del og her løftes ideer fra skrivebord til scenen. Formidling og kommunikasjon trener vi også på.

Gehørtrening: Ved å sette seg inn i enkel musikkteori, samtidig som man får praktisk gehørtrening, er det store sjanser for at du blir en bedre utøver.

Musikalprosjekt: Musikkelevene står sentralt i skolens musikalprosjekt. Sang, dans og teater smelter sammen og blir til en fantastisk forestilling.

Dersom du lurer på noe mer, er det bare å ta kontakt med linjeansvarlig Tone Ødegård på tone@jeloy.fhs.no eller telefon 951 90 101

Studieturer for linjen

Reisene våre blir et høydepunkt, vi besøker afroamerikanske kirker i USA der vi opplever gospel og lovsang levert rett fra hjertet. Musikal og andre konserter får vi også med oss.
I tillegg har vi en felles høsttur til Spania med hele skolen der musikk blir en av flere aktiviteter. 

Lærere

Tone Ødegård

Tone Ødegård

LÆRER

Pris

Pris fra: kr 115.800,-

Inkludert

  •  Undervisning
  •  Mat og rom på skolen
  •  Internett
  •  Vaskemaskin
  •  Påmeldingsgebyr
  •  Eget bad på rommet

Ikke inkludert

  •  Enkeltrom

Lommepenger, lån og stipend

Folkehøyskoleelever får basisstøtte fra Lånekassen på kr 106.340,- som fordeler seg over 10 mnd.
40% av basisstøtten heter omgjøringslån, fordi det blir omgjort til stipend etter fullført utdanning (ca 1 1/2 år etter fullført).
Det betyr at 63.804,- blir lån, og 42.356,- blir stipend.

Det er viktig at du regner ut hva skolepengene dine blir og finner ut om lånet dekker dette, eller om du må spare opp til å dekke differansen.

Dersom det er 110 kilometer eller mer mellom hjemstedskommune og lærestedskommune, kan du få reisestipend. Dette regner Lånekassen ut automatisk.

Det er greit å ha litt lommepenger, men du må selv tenke gjennom hva du trenger penger til. Matbudsjett og klesbudsjettet kan du minimere, du får 4 måltider her. Du trenger penger til toalettsaker, vaskemidler til tøyvask, event. cafe, kino, underholdning. Du trenger litt lommepenger på turer. Da kan det være enkelte måltider du dekker selv, drikke, souvenirer ol.

Noe av det som venter deg...

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern