VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Fitness Florida

Fitness Florida

Ønsker du deg et år hvor du kommer i bedre fysisk form gjennom ulike former for trening og aktiviteter? Vil du lære mer om helse og kosthold? Liker du å kombinere trening med å reise? Da er «Fitness Florida» linjen for deg!  

«Fitness Florida» gir deg et år hvor du blir motivert, opplever fremgang og treningsglede.

På Jeløy folkehøyskole vil du få hjelp til å nå målene dine og få oppleve at trening kan være gøy. Uansett hvilket nivå du befinner deg på, så vil du oppleve fremgang og mestring. På «Fitness Florida» vil du kjenne at du lever med høy puls; ute i naturen, i gymsalen og på treningssenteret.

Variert trening på «Fitness Florida» 
Treningen på «Fitness Florida» er variert. Kondisjon trenes gjennom løping (trappeløp, bakkeløp og langløp), intervalltrening, pulstrening, spinning, crossfit og ballspill. Vi vil trene crossfit på et eget crossfitsenter, der du vil få grunnleggende opplæring i crossfit og få prøve ulike øvelser.  

Styrke trenes gjennom vektløfting, kroppsvekttrening, TRX/slynge-trening og core-trening på de lokale treningssentrene. Du vil få hjelp til å sette opp ditt eget treningsprogram, tilpasset ditt nivå og dine mål.

Bevegelighet er viktig for riktig teknikk og for å unngå skader, og vil også være en del av øktene våre.

Fokus på sunt kosthold og god helse
Fremgangen din blir mål gjennom fysiske tester, som Beep- og Cooper-testen. Ved hjelp av en kroppsanalyse, både på høsten og våren, vil du se effektene av treningen og en positiv endring på helsen din.

På Jeløy Folkehøyskole legger vi vekt på et sunt og helhetlig syn på kropp og helse. Kroppen påvirkes av det du velger å spise. På «Fitness Florida» vil du lære hva som er gode og dårlige byggesteiner for kroppen, og hva du burde spise for å få energien og styrken du trenger.

Reiser til Spania, London og Florida
Når høstmørket kryper nærmere forlenger vi sommeren og flytter undervisningen til Spania i en hel uke, sammen med de andre linjene ved Jeløy folkehøyskole. Spanske byer, natur, samhold og mange aktiviteter står i fokus. Vi bor i nærheten av et sportssenter, hvor vi vil ha variert trening.

På våren reiser vi til London og Florida. I London går vi langs Oxford Street, ser hva vi kan finne på de ulike markedene rundt i byen, besøker Soho og er rett og slett turister i storbyen.

I Florida, også kjent som «The Sunshine State», blir det løping langs Miami Beach og trening på stranden. Samtidig som vi skal trene mye, skal vi også være turister og oppleve det USA har å by på. Vi vil blant annet besøke Wynwood Art District og Little Havanna. Vi tar også turen til Everglades, hvor vi kjører luftbåt blant alligatorene.

«Fitness Florida» er en linje for deg som liker å trene, være aktiv, prøve nye former for trening, og som ønsker å trene mye i løpet av året på Jeløy folkehøyskole. 

Linjeansvarlig for «Fitness Florida» er Mette Karin Kallevik er ansvarlig for denne linjen. Spørsmål om linjen? Ta kontakt på mette@jeloy.fhs.noeller telefon 482 01 809

Lærere

Mette Karin Kallevik

Mette Karin Kallevik

LÆRER OG INTERNATLEDER

Mette Karin er skolens treningsglade dame. Når hun ikke trener liker hun å slappe av med en god bok, gjerne i Frankrike. Hun har bakgrunn som laboratorieingeniør, men er nå veldig fornøyd med å jobbe med ungdom.

Noe av det som venter deg

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern