VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Fitness

Blir det endringer pga reiserestriksjoner, så garanterer vi gode alternative turer for alle linjer, og ved rimeligere reiser vil linjeprisen reduseres.

Her får du et år der du:

  • Trener variert
  • Lærer om ernæring og helse
  • Får motivasjon, mestringsfølelse og treningsglede
  • Har mer enn egen kropp i fokus

Uansett hvilket nivå du befinner deg på skal du kunne oppleve framgang og mestring. Du vil kjenne at du lever med høy puls, både ute i naturen og på byens beste treningssenter (https://ditt-treningssenter.no/). Du vil få en teknisk gjennomgang av styrkeøvelser og vil føle deg trygg på gjennomføring. Du vil også få økter med kroppsvekt og slynge.

Kondisjonen trenes gjennom intervalltrening, løping, romaskin og crossfit.

Noen dager får du vind i seilet, om bord i seilbåten eller du får brukt armene i kajakken eller på padelsenteret.

Du vil lære hvordan sunn ernæring og sunn livsstil kan gjøre deg robust og mindre utsatt for helseplager.

Vi lever ikke alene i verden. Noen dager retter vi blikket utover og tar opp tema som for eksempel trafficking, vold i nære relasjoner og bærekraft.

LINJETUR:

California

Tidlig på våren reiser vi til California hvor vi besøker San Francisco og Los Angeles. Vi planlegger programmet sammen, det er masse å oppleve! San Francisco er en fantastisk by som skiller seg ut fra byer du tidligere har besøkt. Los Angeles byr blant annet på flotte strender og Hollywood.

Spania

Når høstmørket kryper nærmere forlenger vi sommeren og flytter vi hele skolen til Spania i en uke. Spanske byer, natur, samhold og aktiviteter står i fokus denne uken. Vi bor i nærheten av et sportssenter, hvor vi vil ha variert trening hele uken.

Kontakt
Linjeansvarlig for «Fitness» er Mette Karin Kallevik. Hun er næringsmiddelteknolog, med tilleggsutdanning i biologi, kjemi, norsk og praktisk pedagogisk utdanning (PPU). Hun har også flere kurs innen styrketrening og crossfit.


Spørsmål om linjen? Ta kontakt på
mette@jeloy.fhs.no eller tlf. 48201809.

For mer informasjon om priser:https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/fitness-florida#pris

Følg linjen på Instagram: fitnessjfh

Lærere

Mette Karin Kallevik

Mette Karin Kallevik

LÆRER OG INTERNATLEDER

Mette Karin er skolens treningsglade dame. Når hun ikke trener liker hun å slappe av med en god bok, gjerne i Frankrike. Hun har bakgrunn som laboratorieingeniør, men er nå veldig fornøyd med å jobbe med ungdom.

Noe av det som venter deg

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern