VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Fitness Miami

Ønsker du et år hvor du kommer i bedre fysisk form gjennom ulike former for trening og aktivitet? Vil du ha et år der du blir motivert, får hjelp til å nå målene dine og opplever treningsglede? Vil du lære om helse, kosthold og lage næringsrik mat? Liker du å kombinere trening og reise?

 Du vil få hjelp til å nå målene dine, bli motivert og ikke minst oppleve at trening er gøy. Uansett hvilket nivå du befinner deg på vil du oppleve framgang og mestring. Vi legger vekt på et sunt og helhetlig syn på kropp og helse.

Du vil kjenne at du lever med høy puls ute i naturen, i gymsalen og på ulike treningssentre. Treningen er variert: Kondisjon trenes gjennom løping, spinning, crossfit og ballspill. Styrken økes gjennom vektløfting, TRX og core-trening. Bevegelighet er viktig for riktig teknikk og for å unngå skader og vil være en del av øktene våre. Fremgangen din vil du se gjennom fysiske tester.Ved hjelp av en kroppsanalyse på høsten og våren vil du se treningseffekt og endring i helse. Kroppen lever av det du velger å spise. Du vil lære hva som er gode og dårlige byggestener for kroppen, og vi tar oss tid til å lage sunn og næringsrik mat.

På vårparten reiser vi til London og Miami, kjent som The Sunshine State. I Miami blir det mye og variert trening. Vi skal løpe langs Miami Beach, trene på byens ”hotteste” treningssenter, og delta på yogatime. Samtidig som vi skal trene mye skal vi også gjøre kulturelle ting son for eksempel besøke Wyn Wood Art District og Little Havanna. Vi tar også turen til Everglades hvor vi kjører luftbåt blant alligatorene.
I London går vi i Oxford Street, ser hva vi kan finne på de ulike markedene rundt i byen, besøke Soho, rett og slett være turister i storbyen.

Mens høstmørket kryper nærmere forlenger vi sommeren og flytter hele skolen til Spania en ukes tid. Spanske byer, natur, samhold og masse aktiviteter står i fokus. Vi bor i nærheten av et sportsanlegg hvor vi vil ha variert trening.

Mette Karin Kallevik er ansvarlig for denne linjen. Kontakt henne gjerne:
mette@jeloy.fhs.noeller telefon 482 01 809

Lærere

Mette Karin Kallevik

Mette Karin Kallevik

LÆRER OG INTERNATLEDER

Mette Karin er skolens treningsglade dame. Når hun ikke trener liker hun å slappe av med en god bok, gjerne i Frankrike. Hun har bakgrunn som laboratorieingeniør, men er nå veldig fornøyd med å jobbe med ungdom.

Noe av det som venter deg

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern