VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Jeløy Folkehøyskole

Er en skole uten karakterkrav for deg som søker et opplevelsesår. Jeløy Folkehøyskole er en passe stor skole der alle kjenner alle og hvor fellesskap, vennskap og mestring står i fokus. Vårt mål er å skape et annerledes år for deg, der du kanskje blir enda bedre kjent med deg selv og setter deg noen nye mål i livet. Vi ønsker å gi deg et grensesprengende år på dine premisser.

Vannsport Australia
Vannsport Australia Søk nåLES MER
Vil du ha et aktivt adrenalin fylt år med mye vannsport kombinert med en tre uker lang reise til Australia og/eller New Zealand? Vil du være medå skape de gode opplevelsene? Da er «Vannsport Australia» linjen for deg.

Skjærgården i Østfold byr på topp padlemuligheterPå «Vannsport Australia» få du kjenne på mestringsfølelsen ved å klare å stå på et surfebrett for første gang. Du får svømme blant fargerike fisker og koraller i solrike Australia. Du lærer å manøvrere en havkajakk gjennom store bølger, og får oppleve å padle gjennom frostrøyken som svever over fjorden på en kald høstdag.Du får reise på studietur til både Spania og Australia, drive med vannsport og oppleve alt de to landene har å by på. Snorkling, kiting, seiling og surfing står på timeplanen, og du vil få utfordre deg selv, både fysisk og mentalt.I løpet av året på Jeløy Folkehøyskole får du muligheten til å lære mye, vokse som person og sammen med de andre elevene skape et år helt utenom det vanlige. Du får prøve mange forskjellige aktiviteter og oppleve ekte mestringsfølelse i ulike vannsporter.
Vi bryr oss om miljøet!
Vi står i dag foran store miljøutfordringer og menneskeskapte klimaendringer. På «Vannsport Australia» vil du lære mer om havet, miljø og bærekraft. Her får du vite hvordan du kan ta vare på og bruke havet på en forsvarlig måte, slik at det havet vi kjenner og elsker kan være der for oss i mange år fremover.
Plast og mikroplast er et stort problem for alle fisker og dyr som lever i og ved havet. Hele skolen deltar derfor på en strandryddedag, der du får muligheten til å gjøre noe aktivt for en renere og finere strand!

Nærhet til fjord og innsjøer
Jeløy Folkehøyskole ligger midt i Oslofjorden, rett ved Norges beste kitestrand. Oslofjorden er klar til å ta deg imot hele året, men er været for dårlig, så ligger den store innsjøen Vansjø bare noen steinkast fra skolen. Her kan vi padle kajakk og drive med forskjellige vannaktiviteter og friluftsliv hele året.

Dette lærer du
På «Vannsport Australia» vil du blant annet lære…
 • Padle havkajakk
 • Seiling
 • Windsurfing
 • Bølgesurfing
 • Coasteering
 • Kiting – snø/sjø
 • Snorkling
 • Fisking
 • Friluftsliv ved sjøen
Jeløy folkehøyskole samarbeider tett med Seilforeningen i Moss. Her får du muligheten til å seile joller og regattabåter, med instruksjon fra tidligere norsk OL-trener i seiling. Du får også Våttkort for havkajakk i løpet av året.

Studietur
Spania
På høsten drar alle linjene ved Jeløy folkehøyskole til Spania i en hel uke. Her forlenger vi sommeren med ulike vannaktiviteter under den spanske solen. Spanske byer, sandstrender, juving, kiting, nye opplevelser og samhold står i fokus hele denne uken.

Australia og/eller New Zealand
Vårsemesteret reiser vi på et forrykende eventyr til Australia og/eller New Zealand ,og i løpet av tre uker besøker vi både kjente storbyer og vakre småsteder. I et av vannsportens og de hvite sandstrendenes land skal vi seile, surfe, snorkle og prøve alt som landet «down under» har å by på.Det blir sightseeing og du får muligheten til å oppleve spennende, herlige Australia og/eller New Zealand i ekte turiststil. Kanskje får du til og med se en vaskekte kenguru? I Sydney tar vi turen innom den verdenskjente Bondi Beach, og du får muligheten til å kjenne sanden mellom tærne og å løpe langs stranden med surfebrettet under armen i klassisk australsk stil.
Passer linjen for deg?
«Vannsport Australia» passer for deg som er sporty, aktiv og liker å være ute hele året. Dette er linjen for deg som har lyst til å prøve mange ulike vannaktiviteter, og som vil kombinere reiser og vannsport.
Det kreves ingen tidligere erfaring for å søke på linjen «Vannsport Australia». Alle får den nødvendige opplæringen de trenger. Skolen stiller med alt av utstyr, som havkajakker, kiter, tørrdrakter, surfebrett med mer.

Kontakt
Per Olav Eliassen er linjeansvarlig for Vannsport Australia. Han har bakgrunn fra reiselivsbransjen, er dykkeinstruktør og kajakkinstruktør. Per Olav er glad i naturen, sitter som nestleder i styret i DNT Vansjø, og brenner for et plastfritt, bærekraftig samfunn. På fritiden liker han å padle, trene eller gå lange turer i naturen.
Spørsmål om linjen? Ta kontakt påperolav@jeloy.fhs.no eller tlf. 47318343.
Mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/vannsport-australia#pris
Sjø – Hav – Friluftsliv Europa
Sjø – Hav – Friluftsliv Europa Søk nåLES MER
Aktiv og liker å være ute hele året? Har du lyst til å prøve mange forskjellige aktiviteter, på fjellet, i skogen og på sjøen? Liker du å reise og drømmer om å dra på seiltur i Middelhavet? Da er «Sjø - Hav - Friluftsliv Europa» linjen for deg. 

«Sjø - Hav - Friluftsliv Europa» er en allsidig linje for deg som vil prøve ulike aktiviteter, som friluftsliv, seiling, kajakkpadling, kiting, rafting med mer. Du trenger ingen forkunnskaper for å søke på linjen, men det er en fordel om du liker å være aktiv.

Kajakkpadling og seiling i Oslofjorden
Jeløy folkehøyskole ligger et steinkast unna Oslofjorden. I løpet av året på «Sjø - Hav - Friluftsliv Europa» vil vi padle mye kajakk, både på Oslofjorden og den store innsjøen Vansjø. Jeløy folkehøyskole stiller med kajakker og kanoer, som vi bruker på dagsturer og andre ekspedisjoner. Du får også Våttkort for havkajakk i løpet av året.

Jeløy folkehøyskole samarbeider tett med Seilforeningen i Moss, og du får muligheten til å seile joller og regattabåter, med instruksjon fra tidligere norsk OL-trener i seiling.

Skogsturer og kiting på vidda
Det er store skogsområder i nærheten av skolen, og vi vil tilbringe mye tid ute i skogen. Du vil lære å orientere deg med kart og kompass, til fots og på sjøen. Du vil også lære å lage din egen turmat, og får oppleve mange unike turer og naturopplevelser. I løpet av året skal vi blant annet gå deler av grenselosruten mot Sverige fra 2. verdenskrig.

En av Norges fineste kitestrender ligger i umiddelbar nærhet til Jeløy folkehøyskole. Når snøen kommer drar vi til Hardangervidda og lærer kiting på snø, før vi prøver oss på Oslofjorden. Vi drar også på en todagers raftingtur til Dagali for å bli ristet sammen til et skikkelig team. Her blir det team building, rafting og du får prøve deg på et ekte vassdrag.

Seiltur i Middelhavet
På vårsemesteret skal vi riste av oss vinteren med en seiltur i Middelhavet. Det blir turseiling, og etter vel en uke går vi i land og fortsetter med land og sjøbaserte aktiviteter.

Sammen med de andre linjene på Jeløy folkehøyskole drar vi til Spania i en av høstukene. Her nyter vi sommeren og gjør aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og aktiviteter står i fokus, og det vil bli både surfing, SUP, Via Ferrata og juving.

Et år med spennende, nye utfordringer 
I løpet av et år på «Sjø - Hav - Friluftsliv Europa» får du mange spennende utfordringer. Vi ønsker at du skal få prøve mye du ikke har prøvd før, komme ut av komfortsonen din og mestre ulike aktiviteter. Målet for skolen er å være «Grensesprengende».

Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å søke «Sjø - Hav - Friluftsliv Europa», men du må være motivert for å bidra til at du og dine medelever skal få et lærerikt år, der lagarbeid vil stå i sentrum.

Linjeansvarlig for «Sjø - Hav - Friluftsliv Europa» er Lorentz Colberg. Colberg har mange års erfaring med friluftsliv og ulike vannaktiviteter. Spørsmål om linjen? Ta kontakt på lorentz@jeloy.fhs.no eller tlf. 90183128.
Mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/sjo-hav-friluftsliv-europa#pris

Coaching fotball - USA
Coaching fotball - USA Søk nåLES MER
Drømmer du om å bli fotballtrener? Ønsker du å videreutvikle din fotballforståelse, lære kampanalyse og spille mye fotball? Vil du møte andre fotballinteresserte og reise på flere fotballrelaterte reiser? Da er «Coaching fotball – USA» linjen for deg!

«Coaching Fotball – USA» er en linje for deg som elsker å spille fotball og drømmer om å bli fotballtrener. På «Coaching fotball – USA» lærer du å sette opp gode treningsprogram, samtidig som du spiller mye fotball, utvikler ferdighetene dine og lærer å ta gode valg på fotballbanen. Du får en tydelig forståelse av hvorfor vi gjør ulike øvelser og bygger opp et bedre «fotballhode» gjennom øvelser med mange valg. Målet er å utvikle smartere og bedre fotballspillere, både på og utenfor banen.

I løpet av året spiller vi også fotballkamper mot andre folkehøyskoler og deltar på flere cuper, sammen med linjen «Fotball og ballspill».

Jeløy folkehøyskole har egen kunstgressbane (7-er bane), ballbinge, beachvolleyball- og frisebeegolfbane. Innendørsaktiviteter foregår i skolens gymsal.

Deltar på trenerkurs
I tillegg til å spille mye fotball, deltar du på et trenerkurs i regi av Modern Coach, som bygger på spansk trenermetodologi. Kurset består av utvalgte deler av spansk trenerkurs nivå 1 (UEFA B), og blir holdt på engelsk.

«Modern Coach focuses on the intricacies of soccer helping both players and coaches to reach their full potential.»  – Modern Coach

Reiser til USA og Spania 
Jeløy folkehøyskole samarbeider med RC Celta USA, som er La Liga klubben RC Celta de Vigo sitt amerikanske akademi. På våren reiser vi til deres akademi i Orlando og trener med dem.

Sammen med de andre linjene flytter vi skolen til Spania i en av høstukene. Her Trener vi mye samtidig som du kan vi nyte varmen og gjøre ulike aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og spennende aktiviteter står i fokus denne uken.

En linje for deg som drømmer om å bli fotballtrener
Ønsker du å spille mye fotball og samtidig lære hvordan du kan lære bort fotball til andre, er «Coaching fotball – USA» linjen for deg. Her lærer du å bli en smartere fotballspiller, ta de gode valgene og får samtidig et trenerkurs du kan bygge videre på senere.

Linjeansvarlig for «Coaching Fotball – USA» er Daniel Baronowsky. Han har ett spansk trenerkurs (level 1).  
Spørsmål om linjen? Ta kontakt på daniel@jeloy.fhs.no eller 980 94 763
Mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/coaching-fotball-usa-11#pris
Fotball og ballspill USA
Fotball og ballspill USA Søk nåLES MER

Fotball og ballspill 

Har du lyst til å bli en smartere fotballspiller og lære å ta gode valg på fotballbanen? Ønsker du å møte andre fotballinteresserte og dra på flere fotballrelaterte reiser? Pakk fotballskoene og sett kursen mot Jeløy folkehøyskole!

På «Fotball og ballspill» trener vi mye fotball og følger den «spanske skolen». Du får en tydelig forståelse av hvorfor vi gjør ulike øvelser, lærer å ta de gode valgene på fotballbanen og bygger opp et bedre «fotballhode» gjennom øvelser med mange valg. Målet er å utvikle smartere og bedre fotballspillere, både på og utenfor banen.
Vi spiller også fotballkamper mot andre folkehøyskoler og deltar på flere cuper, sammen med linjen «Coaching fotball – USA».

I tillegg til fotball så spiller vi golf, padel, innebandy, hockey, badminton, volleyball og frisbeegolf. Jeløy folkehøyskole har egen kunstgressbane (7-er bane), ballbinge, beachvolleyball- og frisebeegolfbane. Innendørsaktiviteter foregår i skolens gymsal.

Reiser til USA og Spania 
Jeløy folkehøyskole samarbeider med RC Celta USA, som er La Liga klubben RC Celta de Vigo sitt amerikanske akademi. På våren reiser vi til deres akademi i Orlando og trener med dem.

Sammen med de andre linjene flytter vi skolen til Spania i en av høstukene. Her trener vi mye samtidig som du kan nyte varmen og gjøre ulike aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og spennende aktiviteter står i fokus denne uken.En linje for alle
Ønsker du å ha det gøy med ball og bli en bedre fotballspiller, så er «Fotball og ballspill» linjen for deg. Nivå betyr ingenting, så lenge du er klar for å spille fotball og prøve deg på andre ball- og lagidretter. Søk «Fotball og ballspill» i dag!

Linjeansvarlig for «Fotball og ballspill» er Daniel Baronowsky som har spansk trenerkurs (level 1). Spørsmål om linjen? Ta kontakt på daniel@jeloy.fhs.no eller tlf. 980 94 763.
Mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/fotball-ballspill-spania-og-usa#pris
Push & Pull USA
Push & Pull USA Søk nåLES MER
Glad i trening og å være aktiv? Har du lyst til å lære å lage dine egne vlogs? Vil du reise tre uker til USA og besøke blant annet San Francisco, Los Angeles og Las Vegas? Da er «Push & Pull» linjen for deg!

På linjen «Push & Pull USA» kombinerer vi trening, USA, vlogs og ulike aktiviteter. Her får du jobbe mot dine personlige mål innen trening, samtidig som du får en variert og meningsfull hverdag.
Du får reise på studietur til USA, hvor vi besøker flere kjente storbyer, som San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Her får du virkelig oppleve alt USA har å by på: Prøve strandlivet i California, besøke vakre Golden Gate Bridge i San Fransisco, og oppleve fargene, lydene og livet i Las Vegas.
På «Push & Pull USA» får du trene mye. Sentrale mål gjennom året er at du skal oppleve mestringsfølelse, fremgang og nå målene du har satt deg. Her opplever du ekte treningsglede og vil aldri føle at trening er kjedelig eller slitsomt.

Variert trening på «Push & Pull»
På «Push & Pull» blir du utfordret innen ulike treningsområder og får muligheten til å lære, vokse og utvikle deg i løpet av året. Det blir fokus på styrketrening, kondisjonstrening, crossfit, ballspill, med mer. Du får hjelp til å sette opp ditt eget treningsprogram, tilpasset ditt nivå og dine mål. I løpet av året vil du følge dette programmet og oppleve at et skikkelig treningsprogram gir gode resultater.
På «Push & Pull USA» kommer vi også til å ha aktiviteter som klatring, gjørmeløp, kajakkturer, overnattingsturer, sykkelturer, med mer. Tanken er å bryte opp hverdagen, utfordre oss selv og prøve nye, spennende aktiviteter sammen!

Fokus på sunt kosthold og god helse
På Jeløy Folkehøyskole legger vi vekt på et sunt og helhetlig syn på kropp og helse. Her er fokuset på en sunn og frisk kropp, ikke å jakte på uoppnåelige kroppsidealer. På «Push & Pull USA» vil du lære mer om trening og kosthold, og hvordan dette kan gi deg energien du treger for  en hel dag med aktiviteter. 
Dette lærer du
På «Push & Pull USA» vil du blant annet lære…
 • Styrketrening
 • Cardio/kondisjonstrening
 • Crossfit
 • Ballspill
 • Klatring
 • Kajakk
 • Treningslære
 • Helse og kosthold
 • Vlogs
Treningen vil være i form av gruppetreninger og individuell trening, på skolen og hos flere av byens treningssentre. Progresjonen din blir mål gjennom ulike fysiske tester.
På «Push & Pull» lærer du å lage dine egne vlogs. Du lærer å filme, redigere videoer og å skape innhold på din helt egen måte.Her lager du kreative videoblogger fra ekspedisjoner, treninger, ulike aktiviteter og hverdagen på Jeløy folkehøyskole.


Studietur
Spania
På høsten drar alle linjene ved Jeløy folkehøyskole til Spania i en hel uke. Her nyter vi sommeren og gjør aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og aktiviteter står i fokus denne uken. Vi bor også i nærheten av et sportssenter, hvor vi skal drive med ulike former for trening. 


USA
Har du lyst tilå besøke flere storbyer i USA? Vil du oppleve varmen i California, de bratte gatene i San Francisco og galskapen i Las Vegas? På vårsemesteret reiser «Push & Pull USA»til San Francisco, Los Angeles og Las Vegas i hele tre uker! Sammen med lærerne planlegger du programmet for turen og vi skal oppleve alt de ulike statene i USA har å by på. I løpet av oppholdet blir det trening, utflukter og ulike aktiviteter, og du får oppleve USA i ekte turiststil! 


Passer linjen for deg?
«Push & Pull USA» er linjen for deg som liker å trene, være aktiv og som har lyst til å lære å sette opp ditt eget treningsprogram. Det er linjen for deg som ønsker å kombinere trening med å reise og som vil oppleve flere storbyer i USA.
Skolen stiller med alt av nødvendig utstyr, og vi benytter oss av mulighetene, lokalene og utstyret som finnes på de lokale treningssentrene.
Kontakt
Ove Lønning Solvanghar en master i idrettsvitenskap, årsstudium i friluftsliv, årsstudium i samfunnsfag, årsstudium i religion og etikk og praktisk pedagogisk utdanning (PPU).
Spørsmål om linjen? Ta kontakt på ove@jeløy.fhs.no eller tlf. 48098663.

For mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/push-pull-usa-19#pris
Fitness Florida
Fitness Florida Søk nåLES MER
Vil du oppleve ekte treningsglede og prøve ulike former for trening og aktiviteter?Ønsker du å lære mer om trening, helse og kosthold? Vil du kombinere trening med reiser til USA og Spania? Da er «Fitness Florida» linjen for deg!

På «Fitness Florida» opplever du økt motivasjon og ekte treningsglede. Her vil du glede deg til å gå på treningsenteret hver eneste gang, og trening vil ikke lenger føles slitsomt eller vanskelig.
Her vil du få hjelp til å nå målene dine og oppleve at trening er gøy. Uansett hvilket nivå du befinner deg på, så vil du oppleve fremgang og mestring. På «Fitness Florida» vil du kjenne at du lever med høy puls; ute i naturen, i gymsalen og på treningssenteret.

Variert trening på Fitness Florida
Treningen på «Fitness Florida» er variert. Kondisjon trenes gjennom løping, intervalltrening, pulstrening, spinning, crossfit, ballspill og gjørmeløp. Styrke trenes gjennom vektløfting, kroppsvekttrening, TRX/slynge-trening og core-trening på de lokale treningssentrene.
Du vil få hjelp til å sette opp ditt eget treningsprogram, tilpasset ditt nivå og dine mål. I løpet av året vil du følge dette programmet og oppleve at et skikkelig treningsprogram gir gode resultater.

Fokus på sunt kosthold og god helse
På Jeløy Folkehøyskole legger vi vekt på et sunt og helhetlig syn på kropp og helse. Her er fokuset på en sunn og frisk kropp, ikke på å jakte på uoppnåelige kroppsidealer.
Kroppen påvirkes av det du velger å spise. På «Fitness Florida» vil du lære hva som er gode og dårlige byggesteiner for kroppen, og hva du burde spise for å få styrken du trenger for en lang dag på treningssenteret.

Dette lærer du
På «Fitness Florida» vil du blant annet lære…
 • Kondisjonstrening
 • Intervalltrening
 • Pulstrening
 • Spinning
 • Løping
 • Crossfit
 • Vektløfting
 • Kroppsvekttrening
 • TRX/slynge-trening
 • Core-trening
 • Bevegelighetstrening
 • Ballspill
 • Gjørmeløp
Progresjonen din måles gjennom fysiske tester, som Beep- og Cooper-testen. Ved hjelp av en kroppsanalyse, både på høst- og vårsemesteret,vil du se effektene av treningen og en positiv endring på helsen din.

Studietur
Spania
Når høstmørket kryper nærmere forlenger vi sommeren og flytter undervisningen til Spania i en hel uke, sammen med de andre linjene ved Jeløy folkehøyskole. Spanske byer, natur, samhold og aktiviteter står i fokus denne uken. Vi bor i nærheten av et sportssenter, hvor vi vil ha variert trening hele uken.

London
På vårsemesteret reiser vi til London. London er kjent for sine travle gater, gode shoppingmuligheter, røde, toetasjes busser og store parkområder. I London skalvi gå langs Oxford Street, se hva vi kan finne på de spennende markedene rundt omkring i byen og besøke koselige Soho. Vi skal rett og slett være turister i storbyen og oppleve alt herlige London har å by på!

Florida
På vårsemesteret reiser vi til solrike Florida. I Florida,også kjent som«The Sunshine State», blir det løping langs Miami Beach og trening på stranden. Vi reiser på tur til Everglades, hvor vi skal kjøre luftbåt blant alligatorene. Vi besøker også en ideell organisasjon og får et innblikk i det sosiale arbeidet de driver med her.

Passer linjen for deg?
«Fitness Florida» er en linje for deg som liker å trene, være aktiv, prøve nye former for trening og som ønsker å trene mye i løpet av året på Jeløy folkehøyskole.
Skolen stiller med alt av nødvendig utstyr og vi benytter oss av mulighetene, lokalene og utstyret som finnes på de lokale treningssentrene.

Kontakt
Linjeansvarlig for «Fitness Florida» er Mette Karin Kallevik. Hun er næringsmiddelteknolog, med tilleggsutdanning i biologi, kjemi, norsk og praktisk pedagogisk utdanning (PPU). Hun har også flere kurs innen styrketrening og crossfit.
Spørsmål om linjen? Ta kontakt påmette@jeloy.fhs.noeller tlf. 48201809.
For mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/fitness-florida#pris
Lederutvikling
Lederutvikling Søk nåLES MER
For deg med ønske om å jobbe med deg selv som leder – som en som går foran.

Har du lyst på enda et år på folkehøyskole, samtidig som du prøver deg som leder? På linjen Lederutvikling følger du en av de faste linjene som assistent for linjelærer og har mulighet til å på egenhånd prøve deg som instruktør. Du vil få veiledning og egne timer der du sammen med de andre elevene på linjen jobber med ledelsesteori.
Elevene på lederutvikling vil ha ansvar for en del praktisk arbeid ved skolen.
Linjetur: Avhengig av linje.

Søkekriterier
 • Du har gått ett år på folkehøyskole fra før
 • Du er sosial og utadvendt
 • Du har evnen til å sette igang aktiviteter
 • Du har evnen til å “se” dine medelever
Disse kriteriene kan lempes på om du har annen erfaring eller annet som kan være aktuelt.

Skriftlig søknad (ikke den vanlige skolesøknaden) med CV sendes innen 20.mars 2019 for skoleåret 2019 – 2020 til:

Jeløy Folkehøyskole
Att: Inspektør
Strandpromenaden 173
1516 Moss
Aktuelle kandidater vil få innkalling til intervju.
Dersom du lurer på noe mer, er det bare å ta kontakt med inspektør Morten Bjartveit på morten@jeloy.fhs.no eller 915 28 397.

Lærere for denne linjen er 

Morten Bjartveit & Ruth Korol

Folkehøyskolen for deg

Folkehøyskolen for deg

Bli med på en stor opplevelse som sent vil glemmes. Om du er reiselysten så kan en av våre reiselinjer være noe for deg.

Søk gjerne nå!

Søk gjerne nå!

Om du ønsker å gå her i år eller neste år, søk gjerne nå...

Nyheter fra Facebook

2
61
3

En liten bolkoppdatering fra Australia. Walkabout ...

Les mer
0
33
2

Da er fem opplevelsesrike dager i Sydney over for ...

Les mer
0
31
3

Walkabout Australia besøkte i dag Frelsesarmeens ...

Les mer
1
50
1

Walkabout Australia har startet sin reise, og kom ...

Les mer

#jeløyfhs på instagram

TOPP
Personvern