VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Hei,
Jeg vil starte med å gratulere deg med valget av folkehøyskole.
Om ikke du kjenner Moss fra før, så tror jeg du kommer til å bli gledelig overrasket over mangfoldet vi har i vår kommune.
Her har du en pulserende bykjerne, godt med treningssentre, masse turmuligheter både til lands og til vanns og flere badestrender enn du rekker å besøke.
I tillegg til alle skoleaktivitetene, finnes det et rikelig tilbud til deg i kommunen også på fritiden, om du vil benytte deg av det.
I 2020 fyller Moss 300 år, samme året som vi slår oss sammen med Rygge kommune og blir enda større og enda mer attraktive. Dette året vil fylles med masse jubileumsaktiviteter og du som er elev ved Jeløy folkehøyskole det året vil nok merke at det feires.

Vi er mange som er stolte av vår kommune og vi håper alle at du vil trives her det året du skal på folkehøyskole.

Velkommen til Moss!

Hilsen

Hanne Tollerud
Ordfører

TOPP
Personvern