VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Du finner ikke bedre

Se internatene i 360° visning

Vi har trivelige internat med lyse rom og deilige flislagte bad. Om de ikke er norges fineste, så er de tett på.

I tillegg til elevenes egne rom, finner du vaskerom, felles kjøkken og stue, samt felles lagerrom på hvert internat.

Fellesrom

Fellesstuene er hyggelige, og gir mulighet for å hygge seg sammen. På noen internater ligger kjøkkenet en dør unna, mens på andre ligger det som en krok på stua. Uansett er det kokemuligheter på alle internatene. Stuene og kjøkkenet gjør det mulig å lage mat på kveldstid og arrangere ulike aktiviteter på internatet.

Rommene

Rommene er lyse og fine, og gir mulighet for litt privatliv midt i en hektisk skolehverdag. Du har tilgang på internett og tv. Vi tilbyr både enkelt- og dobbelt-rom, i forskjellige størrelser. Vi har flest enkeltrom og og anbefaler våre elever disse – det kan være godt med litt fred og ro i hektiske perioder.

Bad

Badene er lyse og fine, og utstyrt med vask, dusj og toalett. Du finner varmekabler i gulvet, og godt “sminkelys” – for dem som måtte trenge det.

TOPP
Personvern