VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

PERSONVERNERKLÆRING

Vi er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre søkere og brukere på en forsvarlig måte. Vi er opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data om deg, og i denne personvernerklæringen forklarer vi hvilken type data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi håndterer personopplysninger.
Folkehøyskolene er underlagt norsk lov, og vi følger til en hver tid gjeldende regler for personopplysninger, og behandling av disse. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte bruker, med mindre noe annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn, kan bli lagret hos folkehogskole.no, Dropbox Business, WisWebNavi og Digi Publishing på eksterne servere som driftes av leverandørene. Utover dette er det bare skolen som har tilgang til opplysningene.
Du finn mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet. 

Nettstatistikk

Digi Publishing samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på vår nettside på vegne av Jeløy Folkehøyskole. Verktøyet som brukes for å innhente denne statistikken er Google Analytics.

Vi samler inn nettstatistikk for å forbedre nettsiden og måle hvor godt den fungerer. Eksempel på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker nettsiden, hvilke sider som blir besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som blir brukt.

Les mer om Google analytics og personvern her
Les mer om Digi Publishing (vår samarbeidspartner) sitt personvern her


Behandling av informasjon i søknaden

Søker du skoleplass hos oss, registrerer vi blant annet navn, fødselsnummer og kontaktinformasjon. Formålet med registreringen er å administrere og behandle søknaden din. Opplysningene blir lagret i WisWebNavi som er det administrative systemet for alle folkehøyskoler. Du må ta direkte kontakt med oss om du ønsker utskrift av personopplysningene som er lagret om deg.


Innsyn, endring og sletting av informasjon

Du har rett til å få opplyst fra oss hva slags personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene blir rettet eller slettet i samsvar med gjeldende lovgivning.
Om du ønsker å få informasjon om hvilken type opplysninger som er registrert om deg, ønsker innsyn/retting/sletting i det som er registrert om deg, eller har generelle spørsmål om behandling av personopplysninger hos oss, kan du ta kontakt med oss på post@jeloy.fhs.no 



PERSONVERNERKLÆRING
utf-8''Personvernerklæringen.pdf
TOPP
Personvern