VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Push & Pull USA

Glad i trening? Ønsker du å reise fire uker i USA hvor vi besøker blandt annet San Francisco, Los Angeles, Las Vegas og Chicago? I løpet av dette året får vi oppleve de mest kjente byene i USA, jobbe mot dine personlige mål innen trening, samtidig som du får en variert og meningsfull hverdag. Her kombinerer vi trening, USA, VLOG  og mye mer.


På Push & Pull vil du få trene mye og variert, og du vil tilegne deg kunnskap slik at du sammen med lærer/mentor kan lage treningsplaner tilpasset deg. Sett dine personlige mål og jobb mot de i løpet av skoleåret. Mye av treningen vil også være gruppetimer hvor du vil bli utfordret på andre treningsområder. Nøkkelområder gjennom året er mestringsfølelse, forbedring i ytelse og personlige mål. Det blir styrketrening, cardio, crossfit, kosthold, fysiske tester, ballspill og andre aktiviteter. Treningen vil skje både i form av gruppetrening og individuell trening på skolen og hos flere av byens treningssenter. Vi kommer også til å ha fokus på andre ting som ikke er trening. Dette kan være alt fra klatring, matlaging, gjørmeløp, kajakktur, overnattinger, sykkelturer og mye mer. Dette gjør vi for å bryte opp i hverdagen, utfordre oss selv og gjøre nye spennende ting sammen.VLOG er også et fokusområde på Push & Pull. Her lager vi kreative videoblogger fra turer, aktiviteter og hverdagen. Du lærer å filme, redigere og skape innhold på din egen måte. Til redigering bruker vi Premier Pro, som du vil få førstehåndskunnskap om.

USA
Ønsker du å besøke verdens navle, California? Hva med den «norske» delen av USA, Minnesota? Kunne du tenkt deg å sett og oppleve galskapen som foregår i Las Vegas?Vi reiser til San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Minneapolis og Chicago på 4 uker! Sammen med lærerne planlegger vi programmet for turen og ser på de utrolige kule mulighetene som venter i de forskjellige statene og USA.

Spania
Sammen med de andre linjene flytter vi skolen til Spania i en av høstukene.  Da får vi litt lengre sommer mens vi har linjeaktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og masse aktiviteter står i fokus. Vi bor i nærheten av et sportssenter hvor vi vil trene.

Dersom du lurer på noe mer, er det bare å ta kontakt med linjeansvarlig Thor Martin Mortensen på thor-martin@jeloy.fhs.no eller telefon 920 77 397.

Lærere

Mette Karin Kallevik

Mette Karin Kallevik

LÆRER OG INTERNATLEDER

Mette Karin er skolens treningsglade dame. Når hun ikke trener liker hun å slappe av med en god bok, gjerne i Frankrike. Hun har bakgrunn som laboratorieingeniør, men er nå veldig fornøyd med å jobbe med ungdom.

Ove Lønning Solvang

Ove Lønning Solvang

LÆRER

Noe av det som venter deg...

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern