VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Push & Pull USA

Glad i trening og å være aktiv? Vil du reise tre uker til USA, og besøke blant annet San Francisco, Los Angeles, Las Vegas. Da er «Push & Pull» linjen for deg! 

På linjen «Push & Pull USA» kombinerer vi trening, USA, vlogs og mye mer. I løpet av året på Jeløy folkehøyskole får du oppleve flere kjente byer i USA, jobbe mot dine personlige mål innen trening, samtidig som du får en variert og meningsfull hverdag.

Sentrale mål gjennom året er at du skal oppleve mestringsfølelse, forbedre ytelsen din og nå målene du har satt deg.

Variert trening og vlogs på «Push & Pull»

På «Push & Pull» vil du få trene mye og variert. Det blir fokus på styrketrening, cardio, crossfit, ballspill og andre aktiviteter. Progresjonen din måles gjennom ulike fysiske tester. Treningen vil være i form av gruppetreninger og individuell trening, på skolen og hos flere av byens treningssentre. Her blir du utfordret innen forskjellige treningsområder, og får muligheten til å lære og utvikle deg i løpet av året på Jeløy folkehøyskole.

På «Push & Pull» vil du tilegne deg kunnskap slik at du sammen med en lærer/mentor kan lage et detaljert treningsprogram tilpasset deg. Sett deg dine egne personlige mål og jobb mot disse i løpet av skoleåret!

Vi kommer også til å ha fokus på andre aktiviteter i løpet av året. Aktivitetene kan være alt fra klatring, kosthold, gjørmeløp, kajakkturer, overnattinger, sykkelturer med flere. Dette gjør vi for å bryte opp i hverdagen, utfordre oss selv og prøve nye spennende ting sammen.

På «Push & Pull» lærer du å lage dine egne vlogs. Du lærer å filme, redigere videoer og skape innhold på din egen måte. Vi lager kreative videoblogger fra turer, trening, ulike aktiviteter og fra hverdagen på Jeløy Folkehøyskole.

Reiser til USA og Spania

Har du lyst til å besøke flere storbyer i USA? Vil du oppleve varmen i California og galskapen i Las Vegas.

På våren reiser «Push & Pull» til San Francisco, Los Angeles og Las Vegas i løpet av tre uker! Sammen med lærerne planlegger elevene programmet for turen og ser på de utrolig spennende mulighetene som venter i de forskjellige statene i USA. Det blir blant annet trening, utflukter og ulike aktiviteter i løpet av turen.    

Sammen med de andre linjene på Jeløy folkehøyskole drar vi til Spania i en av høstukene. Her nyter vi sommeren og gjør aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og aktiviteter står i fokus. Vi bor også i nærheten av et sportssenter, hvor vi skal drive med ulike former for trening.

«Push & Pull» er linjen for deg som liker å trene, være aktiv og som ønsker å kombinere trening med å reise og oppleve ulike byer i USA.

Linjeansvarlig for «Push & Pull» er Ove Lønning Solvang. Solvang har en master i idrettsvitenskap, årsstudium i friluftsliv, årsstudium i samfunnsfag, årsstudium i religion og etikk og praktisk pedagogisk utdanning (PPU). Spørsmål om linjen? Ta kontakt på ove@jeløy.fhs.no eller tlf. 48098663. 


Lærere

Mette Karin Kallevik

Mette Karin Kallevik

LÆRER OG INTERNATLEDER

Mette Karin er skolens treningsglade dame. Når hun ikke trener liker hun å slappe av med en god bok, gjerne i Frankrike. Hun har bakgrunn som laboratorieingeniør, men er nå veldig fornøyd med å jobbe med ungdom.

Ove Lønning Solvang

Ove Lønning Solvang

LÆRER

Noe av det som venter deg...

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern