VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Push & Pull USA

Glad i trening og å være aktiv? Har du lyst til å lære å lage dine egne vlogs? Vil du reise tre uker til USA og besøke blant annet San Francisco, Los Angeles og Las Vegas? Da er «Push & Pull» linjen for deg!

På linjen «Push & Pull USA» kombinerer vi trening, USA, vlogs og ulike aktiviteter. Her får du jobbe mot dine personlige mål innen trening, samtidig som du får en variert og meningsfull hverdag.
Du får reise på studietur til USA, hvor vi besøker flere kjente storbyer, som San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Her får du virkelig oppleve alt USA har å by på: Prøve strandlivet i California, besøke vakre Golden Gate Bridge i San Fransisco, og oppleve fargene, lydene og livet i Las Vegas.
På «Push & Pull USA» får du trene mye. Sentrale mål gjennom året er at du skal oppleve mestringsfølelse, fremgang og nå målene du har satt deg. Her opplever du ekte treningsglede og vil aldri føle at trening er kjedelig eller slitsomt.

Variert trening på «Push & Pull»
På «Push & Pull» blir du utfordret innen ulike treningsområder og får muligheten til å lære, vokse og utvikle deg i løpet av året. Det blir fokus på styrketrening, kondisjonstrening, crossfit, ballspill, med mer. Du får hjelp til å sette opp ditt eget treningsprogram, tilpasset ditt nivå og dine mål. I løpet av året vil du følge dette programmet og oppleve at et skikkelig treningsprogram gir gode resultater.
På «Push & Pull USA» kommer vi også til å ha aktiviteter som klatring, gjørmeløp, kajakkturer, overnattingsturer, sykkelturer, med mer. Tanken er å bryte opp hverdagen, utfordre oss selv og prøve nye, spennende aktiviteter sammen!

Fokus på sunt kosthold og god helse
På Jeløy Folkehøyskole legger vi vekt på et sunt og helhetlig syn på kropp og helse. Her er fokuset på en sunn og frisk kropp, ikke å jakte på uoppnåelige kroppsidealer. På «Push & Pull USA» vil du lære mer om trening og kosthold, og hvordan dette kan gi deg energien du treger for  en hel dag med aktiviteter. 
Dette lærer du
På «Push & Pull USA» vil du blant annet lære…
  • Styrketrening
  • Cardio/kondisjonstrening
  • Crossfit
  • Ballspill
  • Klatring
  • Kajakk
  • Treningslære
  • Helse og kosthold
  • Vlogs
Treningen vil være i form av gruppetreninger og individuell trening, på skolen og hos flere av byens treningssentre. Progresjonen din blir mål gjennom ulike fysiske tester.
På «Push & Pull» lærer du å lage dine egne vlogs. Du lærer å filme, redigere videoer og å skape innhold på din helt egen måte.Her lager du kreative videoblogger fra ekspedisjoner, treninger, ulike aktiviteter og hverdagen på Jeløy folkehøyskole.


Studietur
Spania
På høsten drar alle linjene ved Jeløy folkehøyskole til Spania i en hel uke. Her nyter vi sommeren og gjør aktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og aktiviteter står i fokus denne uken. Vi bor også i nærheten av et sportssenter, hvor vi skal drive med ulike former for trening. 


USA
Har du lyst tilå besøke flere storbyer i USA? Vil du oppleve varmen i California, de bratte gatene i San Francisco og galskapen i Las Vegas? På vårsemesteret reiser «Push & Pull USA»til San Francisco, Los Angeles og Las Vegas i hele tre uker! Sammen med lærerne planlegger du programmet for turen og vi skal oppleve alt de ulike statene i USA har å by på. I løpet av oppholdet blir det trening, utflukter og ulike aktiviteter, og du får oppleve USA i ekte turiststil! 


Passer linjen for deg?
«Push & Pull USA» er linjen for deg som liker å trene, være aktiv og som har lyst til å lære å sette opp ditt eget treningsprogram. Det er linjen for deg som ønsker å kombinere trening med å reise og som vil oppleve flere storbyer i USA.
Skolen stiller med alt av nødvendig utstyr, og vi benytter oss av mulighetene, lokalene og utstyret som finnes på de lokale treningssentrene.
Kontakt
Ove Lønning Solvanghar en master i idrettsvitenskap, årsstudium i friluftsliv, årsstudium i samfunnsfag, årsstudium i religion og etikk og praktisk pedagogisk utdanning (PPU).
Spørsmål om linjen? Ta kontakt på ove@jeløy.fhs.no eller tlf. 48098663.

For mer informasjon om priser: https://www.folkehogskole.no/skole/jeloy/push-pull-usa-19#pris

Lærere

Mette Karin Kallevik

Mette Karin Kallevik

LÆRER OG INTERNATLEDER

Mette Karin er skolens treningsglade dame. Når hun ikke trener liker hun å slappe av med en god bok, gjerne i Frankrike. Hun har bakgrunn som laboratorieingeniør, men er nå veldig fornøyd med å jobbe med ungdom.

Ove Lønning Solvang

Ove Lønning Solvang

LÆRER

Noe av det som venter deg...

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern