VI HAR FORTSATT LEDIGE PLASSER

Med skolestart 24.august 2019!
Et år på folkehøgskole er ikke bare et år med store opplevelser. Det kan også være starten på din framtidige karriere. Gode lærerkrefter og allsidig utstyr står til din disposisjon. Her er ingen karakterer eller eksamenspress. Undervisningen er gratis. Det du betaler for er kost, losji, materiellkostnader og utgifter som reiser og ekskursjoner.

SØK NÅ

Om Walkabout Australia

Vil du ha et aktivt år, kombinert med en forrykende reise til Australia hvor vi besøker både storbyer og villmark. Vi fyller det med aktiviteter som gir deg mestringsfølelse, muligheten til personlig utvikling og til å tenke gjennom de videre valg i livet. 

Opplevelser og friluftsliv i Norge, Spania og Australia
På Walkabout Australia bruker vi tid på å utforske, nyte og benytte oss av den naturen vi har rundt oss. Det være seg fiske, kajakk, kano, fotturer, klatring, overnatte ute i alle årstider eller å lage mat over åpen flamme.
Hverdagen på skolen er fylt med utendørsaktiviteter, lett trening og noe klasserom. I klasserommet konsentrerer vi oss om ulike temaer innen friluftsliv til lands og til vanns, miljø og bærekraft, kultur og geografi. Men det mest og den viktigste delen av tiden er utendørs. Jeløy Folkehøyskole ligger midt i smørøyet med tanke på friluftsaktiviteter, og vi har egne kanoer, kajakker, klatreutstyr og kiter, for å nevne noe. 
Ved å gå Walkabout Australia har jeg fått mange flotte opplevelser og minneverdige turer. Jeg har fått møte fantastiske mennesker og skapt uforglemmelige minner.~ Christine

Oslofjorden ligger der, klar til å ta deg imot hele året, og er været for dårlig finner vi den store innsjøen Vansjø noen steinkast fra skolen. Vansjø er omkranset av store skogområder, perfekte for alle typer friluftsliv. På vinteren kan Vansjø også brukes til å gå på ski eller skøyter i nesten uberørt natur.
Er du samfunnsengasjert og du vil være med for å finne de gode opplevelsene. Da er Walkabout Australia linjen du skal velge.
Sammen med de andre linjene flytter vi skolen til Spania i en av høstukene.  Da får vi litt lenger sommer mens vi har linjeaktiviteter utendørs. Spanske byer, natur, opplevelser, samhold og masse aktiviteter står i fokus.
I vårsemesteret reiser vi til Australia og vil i løpet av nesten tre uker besøke storbyer som Sydney, Melbourne eller Adelaide. Vi reiser også på ekspedisjon gjennom villmarken, eller outbacken som det heter. Her får du virkelig oppleve de ville sidene av Australia, med støvete veier, fotturer i ødemarken og overnatting under åpen himmel. Det blir også tid til strandliv med snorkling, surfekurs og kanskje en løpetur på Bondi Beach.

Dersom du lurer på noe mer, er det bare å ta kontakt med linjeansvarlig Per Olav Eliassen på perolav@jeloy.fhs.no eller telefon 473 18 343.

Vi tar forbehold om reisetidspunkt og innhold. Det kan justeres i henhold til valutakurser og tilgjengelighet.

Lærere

Per Olav Eliassen

Per Olav Eliassen

LÆRER

Per Olav er lærer på Bakcpacking Europa og Walkabout Australia. Han har bakgrunn fra reiselivsbransjen, er dykkeinstruktør, kajakkinstruktør, elsker å reise, ta bilder og friluftslivet. 

Noe av det som venter deg..

Send oss din søknad i dag!

Flere av våre linjer er veldig populære. Sikre din plass neste år allerede nå!
TOPP
Personvern